Yeni gönderiler

3/recent/post-list

Özgün Adam Kim?


HAKKIMIZDA

Makaleyaz.Net sitesi, 2018 yılı sonlarına doğru açılmış bir Makale Alım-Satım Platformu’dur. Amacımız, Türkiye’de yazı içeriği yani makale üreten kitle ile güncel ve özgün içerik ihtiyacı olan kitleyi bir arada buluşturabilmektir. Bu nedenle, başta öğrenciler, çalışanlar, emekli olanlar, ev hanımı ve bilgi ve tecrübelerini kazanca dönüştürmek amacında olanları tüm web sitesi sahibi olanlar, ajanslar ve internet şirketlerini aynı çatı altında toplama niyetindeyiz.

Ülkemizin bilgi birikimi ve değerlerine çok önem veriyoruz. Bu nedenle, internet dünyasında son zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan “ özgün makale “ gereksinimlerini tek platform üzerinden ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak istiyoruz.
 Kaleme alınan her makale, platformumuz üzerinden içerik sahiplerine en uygun fiyat ve teslimat sürelerinde üyelerimiz aracılığıyla ulaştırılmaktadır. Üstelik piyasanın en özgün şekli ve en uygun fiyatlarla.
 Basit ara yüz tasarımı, daha hızlı ve kesin sonuçlar için kullanılabilirliği arttırılmış panel fonksiyonları ile kullanıcı dostu bir platform olan Makaleyaz.Net, sadece üye olarak kullanılabilinen bir platformdur. Bu nedenle, makale açıklamalarına ulaşmak için üye olmanız yeterlidir. İstediğiniz miktarlarda kolayca bakiye yükleyerek, dilediğiniz tüm makaleleri satın alabilir ve anından bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Makaleyaz.Net, satışta olan tüm makalelerin özgünlük testi, yazım hatası ve cümle bütünlüğü kontrollerini sağlamak için azami dikkat göstermektedir. Fakat her halükarda tüm tedbirlere rağmen yaşanabilecek istenmeyen durumlar karşısında, daima üyelerimizin lehine uygulamalar yürütmektedir. Sitemiz ana sayfasında, sitemizde olan biten tüm gelişmeler anlık olarak tüm üye ve ziyaretçilerimiz paylaşılmaktadır. Bu da, bu konuda ne kadar şeffaf bir yönetim amacında olduğumuzun bir göstergesidir.

Sektörün ihtiyacı olan daha kapsamlı satış ve kazanca yönelik teknik çalışmaların; versiyonlar halinde zaman zaman geliştirilecek sistem özellikleriyle tüm üyelerimize bildirimi yapılacağını da belirtmek isteriz. Bu sayede, kısa sürede sonuç almak ve daha detaylı – kapsamlı iş imkânlarının çıkacağı da gururla paylaşmak isteriz. Her zaman kendini yenileyen, geliştiren bir alım-satım platformu olacağımızdan şüpheniz olmasın.

Sitemiz üzerinde yaşayabileceğiniz her türlü sorunu, eksik gördüğünüz noktaları ve bildirmek istediğiniz her türlü bilgi için mutlaka bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  En kısa sürede sorunun çözümüne yönelik çalışmaların başlatılıp, mağduriyet ve eksikliklerin biran evvel çözüme kavuşturulacağını bildirmek isteriz.
 Tüm üyelerimize, platformumuz üzerinden bol kazançlar ve iyi alım-satımlar dileriz.
Özgün Adam Kim? Özgün Adam Kim? Reviewed by ADMİN on Ağustos 29, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

deneme11

2/deneme11/grid-big
Blogger tarafından desteklenmektedir.